Gjør det du er god på, det gjør vi!   
    Søk i våre sider:
Velkommen Introduksjon Forretningsidé Våre tjenester og priser Regnskapsoppdraget Om oss Kontakt Kontortid 
 
Velkommen > Om oss

Om oss

Alt innen Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap som har 4 medarbeidere, hvorav 2 er autoriserte regnskapsførere. Vi har alle god erfaring med små og mellomstore bedrifter av mange forskjellige næringer. Vi utfører alle regnskap fra A til Å på hvert vårt hjemmekontor. Ligningsskjema og Årsregnskap blir håndtert av de autoriserte på oppdraget. Med tett oppfølging fra hverandre i hverdagen både på telefon/skype og mail så føler vi at vi nærmest sitter ved siden av hverandre selv om vi sitter på hjemmekontor.

Vi holder oss oppdaterte med å gå jevnlig på kurs og vi har fagdager sammen. Latteren sitter løst hos oss i Alt innen Regnskap og det er vel noe som kjennetegner samtalene med kundene våre!

Vi har skriftlige oppdragsavtaler som dokumenterer oppdraget som vi har med kundene våre. På programsiden bruker vi Uni Økonomi, Visma/Mamut, Tripletex, Maestro. Sticos og Regnskap Norge hjelper oss med å hele tiden være oppdatert på hva som skjer i markedet.

De ansatte:
Eva er daglig leder og autorisert regnskapsfører. Eva har erfaring fra forskjelligartet regnskapsføring fra år 2000 og har tatt sin utdannelse på BI i Akershus.
Eva Kongshavn Rønning
Adr. Askeladdveien 1, 1482 Nittedal
Tlf 67 06 05 08 / 97 07 81 58 Email: eva@altiregnskap.com
**

Arne er Partner og autorisert regnskapsfører. Arne har lang og allsidig praksis innen regnskap, økonomi og data. Arne har vært økonomileder i flere selskap og har gjennomført høyere revisorstudium. Arne har vært autorisert regnskapsfører siden 1998.
Arne Rønning
Adr. Brennaveien 3, 2864 Fall
Tlf 90 09 89 70 Email: arne.ronning@regnskapet.com
**

May Halvorsen er regnskapsmedarbeider og har jobbet hos oss fra 2006. May har gjennom sitt arbeid hos oss hatt en formidabel personlig utvikling innen regnskap og emner som vedrører dette. May har sin bakgrunn fra Oslo Vei hvor hun jobbet i 23 år.
May Halvorsen
Adr. Bjertnesveien 7, 1482 Nittedal
Tlf 95 30 55 41 Email: may@altinnenregnskap.no
**

Hanne Lappegård er regnskapsmedarbeider og har jobbet hos oss fra 2011. Hanne har tidligere jobbet hos USBL med blant annet regnskap og avstemminger. Hanne har gjennom sitt arbeid hos oss hatt en formidabel personlig utvikling innen regnskap og emner som vedrører dette.
Hanne Lappegård
Adr. Stjerneveien 30, 1482 Nittedal
Tlf 95 30 79 01 Email: hanne@altinnenregnskap.no
**


Velkommen til å ta kontakt med oss!